Пламен Марков: ЦСКА няма задължения

Изпълнителният директор отдаде уважение към идолите на клуба

Пламен Марков: ЦСКА няма задължения | StandartNews.com

От името на ръководството на ЦСКА, Пламен Марков приветства куп легенди и ветерани на "червения" клуб в традиоционния коледен празник, провел се в ресторанта на стадион "Българска армия". На тържеството присъстваха славни футболисти като Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков, Аспарух Никодимов, Георги Велинов, Борис Гаганелов и редица спортни деятели на ЦСКА през годините.

Изпълнителният директор отдаде нужното уважение и вдъхновение към идолите на клуба. Марков емоционално определи заслугите на всички в "червената" история, както във футбола. така и в спорта цялостно, пише dsport.

Ето какво каза Пламен Марков за актуалното състояние на ЦСКА:

"ЦСКА е без никакви проблеми в административно и финансовото отношение. Трябва да признаем усилията на нашите собственици, които с огромно усилия и труд успяха да стабилизират клуба. Резултатът е 0:0 към днешна дата, без 0 задължения. Всички състезатели, треньори и прочие, получават дължимото навреме, дори и по-рано."

"Има още какво да се желае в спортно-технически план, тъй като ние желаем нашият отбор да има водещата роля, както бе през годините назад от създаването си. Има колебания и трудности, които са и от натиск, който е политически и бизнес. Това е и друга причина, заради която нашия тим да не бъде водещ и шампион. Не го казвам, за да бъдем снизходителни към отбора. Желаем всички ние да се наруши статуквото" завърши Пламен Марков на Коледното тържество на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай