Пламен Марков изненадан от оставката на Любо Пенев

Във футбола има много изненади, категоричен е изпълнителният директор на "червените"

Пламен Марков изненадан от оставката на Любо Пенев | StandartNews.com

Изпълнителният директор на ЦСКА-София София Пламен Марков призна пред БНР, че е останал изненадан от решението на Любослав Пенев да напусне клуба. Марков е присъствал на вчерашната тренировка на „червените“ и Пенев не е дал сигнали, че няма да води тима във Варна.

„За напускането на Любослав Пенев научих днес. Естествено, че бях изненадан поради факта, че вчера той води тренировката, на която и аз присъствах и не стана и дума за подобни действия“, заяви Марков.

Любо Пенев обяви, че не е почувствал подкрепата на ръководството, а Марков добави, че подобен разговор не е имал с него. „Такъв разговор между него и мен не е воден във времето му като старши треньор на ЦСКА. Говорихме преди няколко дни и не е ставало въпрос за това. Не усетих и напрежение“, добави изпълнителният директор на ЦСКА.

„ЦСКА винаги се старае да побеждава. Бори се за най-високите отличия, а атестат за работата на треньора, естествено, са резултатите. Във футбола има много изненади, ние продължаваме с нашите сили и възможности да играем за победа във всеки мач и съответно да преследваме целите си“, завърши Пламен Марков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай