Петев тръгна с нулево равенство

Петев тръгна с нулево равенство | StandartNews.com

Анталия. Новият селекционер на българския национален отбор Ивайло Петев дебютира с нулев резултат в контролата със Румъния.

"Трикольорите" завършиха 0:0 в контролния мач с Румъния, който не е в календара на ФИФА и няма да бъде вписан дори в официалните статистики.

Българите показаха доста прилично лице и определено имаха повече желание за игра от съперника си. Въпреки че нямаха много положения, те имаха по-чистите ситуации, но така и не успяха да ги оползотворят и определено изпуснаха да вземат победата.

Жълти картони от отбора на България получиха Венцислав Василев в 57-ата минута, влезлият като резерва Стефан Велев в 67-ата минута и Светослав Дяков в третата минута на добавеното време на мача.

Ивайло Петев започна мача със: Божидар Митрев, Александър Александров, Станислав Манолев, Венцислав Василев, Петър Занев, Борислав Стойчев, Кристиян Малинов, Владимир Гаджев, Светослав Дяков, Михаил Александров и Исмаил Иса.
След почивката в игра се появиха и вратарят Благой Макенджиев, както и Лъчезар Балтанов, Михаил Венков, Стефан Велев, Радослав Василев, Илия Миланов и Кирил Десподов.

Цял мач за отбора на България записаха на терена Александър Александров, Борислав Стойчев, Светослав Дяков и Михаил Александров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай