Пенев минава с жълт картон

Пенев минава с жълт картон | StandartNews.com

Любослав Пенев ще получи жълт картон от Изпълкома днес, научи "Стандарт". Шефовете на БФС се събират в централата с една основна точка - да бистрят бъдещето на националния отбор. Ще гласуват и няколко други решения, но става въпрос за формалности.

Селекционерът е поканен да даде отчет за свършената работа през 2014 година. Той ще обясни защо стартирахме толкова зле в евроквалификациите. После се очаква членовете на Изпълкома да му дадат своите препоръки. Сигурно е, че те ще го оставят на поста, но с последно предупреждение да класира тима поне на третото място в глупата. Първите две позиции изглежат като химера. Не е тайна, че в някои от футболните босове се създадоха настроения срещу Пенев-младши. Венци Стефанов директно поиска смяната на Любо с чуждестранен спец. Кирил Домусчиев пък се оплака, че от шестима национали на "Лудогорец" четирима пътуват като куфари. Други като Гриша Ганчев държат на подмладяване на селекцията за сметка на стари кучета като Емил Гъргоров, Георги Илиев, Апостол Попов, Веселин Минев.

На Любо вече беше намекнато да реорганизира работата на щаба, като незнайно защо в БФС се нервираха на помощника му Радослав Здравков. На Пенев ще бъде препоръчано да се активизира лично при подбора на играчи по българските стадиони. БФС засега няма да пипа щаба на треньора, тъй като това гарантира скандал и почти сигурна оставка на Любо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай