Пелегрини: В криза сме, но не знам защо

Пелегрини: В криза сме, но не знам защо  | StandartNews.com

Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини не успя да даде обяснение след загубата с 1:2 от ЦСКА Москва в мача от групата фаза на Шампионската лига снощи. Спецът все пак призна, че тимът се намира в криза в последните две седмици.

Яя Туре и Фернандиньо бяха изгонени в двубоя снощи, а след поражението "гражданите" се смъкнаха на последното място в Група Е само с 2 точки. Шансовете на тима да продължи напред към директните елиминации вече висят на косъм, като в последните две срещи предстоят гостуване на Рома и домакинство срещу Байерн Мюнхен.

"Много трудно е да се разбере защо играхме толкова зле", коментира Пелегрини пред Sky Sports.

"Още от началото на мача играхме нервно. Сбъркахме много пасове и допуснахме два гола. Трудно ми е да обясня слабата игра. Не сме променяли нищо в сравнение с предишните мачове, така че ми е много странно. Не мисля, че става дума само за Шампионската лига. В последните две седмици не играем лошо, но и не играем както обикновено. Трябва да намерим причините", каза още той.

"В криза на увереността сме, разбира се. Но трябва да разберем защо. Всеки ден говоря с играчите, искаме да спечелим всичко", добави мениджърът на Манчестър Сити.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай