Пелегрини налита на шведски богаташ

Пелегрини налита на шведски богаташ | StandartNews.com

Този човек съсипа мача, отсече мениджърът на "Ман Сити" Мануел Пелегрини след загубата 0:2 от "Барселона". Чилиецът награби съдията Йонас Ериксон и му поиска сметка веднага след края на мача. "Казах му в очите, че оплеска нещата", гневеше се южноамериканецът. Той обяви, че дузпата, с която "Барса" поведе, е подарък. За капак Мартин Демикелис получи червен картон за нарушението.

 

"Той загуби контрол от първата минута. Постоянно толерираше "Барселона". Не смятам, че беше добра идея съдия от Швеция да ръководи такъв мач. Нарушението на Демикелис, ако въобще има такова, е извън наказателното поле. Освен това преди това имаше очевадно такова срещу Навас, което бе подминато. Просто той им върна за грешката, която направи в домакинството им на "Милан"", ядосваше се Пелегрини.

 

Според медиите на Острова и той има вина за загубата, след като за пореден път го подвеждат "протежетата" му. "Марка", който винаги е критичен към "Барса", обаче констатира, че съдията е отменил неправомерно попадение на Секс Фабрегас и не видя игра с ръка на Насри, което можеше да доведе до нова дузпа.

 

"Защо всеки път, когато победим се оправдават със съдията. Нека да търсят вината в себе си", отсече Даниел Алвеш, който довърши "гражданите" в 90-ата минута.

 

В другия двубой във вторник ПСЖ унищожи "Байерн" с 4:0 в Леверкузен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай