Първият вицепрезидент на ЕА идва за Европейската купа в Правец

Първият вицепрезидент на ЕА идва за Европейската купа в Правец | StandartNews.com

Правец. Първият вицепрезидент на Европейската атлетика (ЕА) Хосе-Луис де Карлос (Исп) ще е специален гост на Европейската купа на 10 000 м в Правец на 8 юни, съобщиха от Организационния комитет. Делегат на състезанието от евроцентралата ще е Сали Мюнир Яраш. Организационният комитет е поканил официално за церемонията по откриването, както и да наблюдава състезанието министъра на младежта и спорта Мариана Георгиева.
От днес екипът подготвящ Европейската купа на 10 000 м започна брандирането на стадиона и монтирането на главната трибуна в Правец.

Официалната пресконференция за състезанието ще се проведе на 7 юни от 14.30 ч. в хотел „РИУ Правец Голф и Спа ризорт". На срещата с медиите ще присъстват Добромир Карамаринов, президент на Организационния комитет и председател на Българска федерация лека атлетика, Сали Мюнир Яраш (Тур), делегат на Европейската купа и Румен Гунински, кмет на Правец. Участие ще вземат и българските национали, които ще стартират в Европейската купа на 10 000 м в Правец - Силвия Дънекова и Йоло Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай