Пари от Хонконг спасяват ЦСКА

Стойчо посвети победа на фен, як оборот на бирфеста

Пари от Хонконг спасяват ЦСКА  | StandartNews.com

ЦСКА е намерил здрав спонсор от Хонконг, научи "Стандарт". Александър Томов трябва да пътува утре или във вторник към китайския мегаполис за финални разговори. Става въпрос за солиден бизнесмен от бившата английска колония, който има интерес да инвестира в България. Тепърва ще се изяснява дали спонсорът ще грейне върху фланелките на ЦСКА. В момента клубът няма генерален спонсор. Вероятно азиатците ще се ангажират и с обновяването на стадион "Българска армия". За пари от Далечния изток намекна архитект Мишев от "ЦСКА Завинаги", който участва активно в плана за реконструкция на съоръжението.

В момента клубната каса се пълни повече от добре покрай протичащия "червен" Октобърфест. Инициативата беше приета скептично от мнозина, но хубавото време докара доста хора през почивните дни. Пред "Армията" отбелязаха яки обороти на биричка, кюфтета, греяно вино. В сряда бирфестът ще бъде посетен и от футболистите. След контролата с "Банско" те ще останат на по чаша с привържениците.

Междувременно треньорът Стойчо Младенов пусна поредната благодарствена декларация към публиката. Часове след успеха над "Славия" той посвети успеха на загиналия ултрас Евгени Рангелов-Зозо. Една от легендите на "Кравай" беше блъснат от БМВ пред дома му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай