"Палермо" шокира "Милан" на "Сан Сиро"

"Палермо" шокира "Милан" на "Сан Сиро" | StandartNews.com

Не празнувахме, легнахме си, разкри националът Чочев

"Палермо" хвърли бомбата в 10-ия кръг на Серия А с 2:0 срещу "Милан" на "Джузепе Меаца". И двете попадения за гостите паднаха през първото полувреме. Сапата откри в 23-ата минута с автогол. Само три по-късно Пауло Дибала удвои. Бившият "армеец" Ивайло Чочев беше в групата на "Палермо" за мача, но не влезе в игра.

Със загубата "Милан" пропусна отлична възможност да атакува третото място в Серия А. В интернет се появиха снимки, на които играчи на гостите позират с таблото на четвъртия съдия и са написали 0:2.

"Беше супер готино", сподели пред "Стандарт" самият Чочев. "Повечето съотборници говореха как ще се приберат. Не празнувахме", обясни той. "Легнахме си рано, защото на следващия ден трябваше да пътуваме обратно", добави Чочев.
"Аз поемам отговорността за загубата. Това е футболът. Както казах преди това, "Палермо" играе много добре", обяви треньорът на "росонерите" Филипо Индзаги. " Срамно е, че играхме точно така пред нашите фенове, "Палермо" заслужено спечели трите точки", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай