"Палермо" брои Чочев за свой

"Палермо" брои Чочев за свой | StandartNews.com

ЦСКА пуска безплатен вход заради Тошко Янчев

Италианският "Палермо" обяви на практика Ивайло Чочев за свой футболист, въпреки че трансферът му от ЦСКА не е завършен черно на бяло.

Халфът премина успешно медицински прегледи в Сицилия. Според италианците младокът ще се включи другата седмица в подготовката на тима в Австрия. Двата клуба също са се разбрали отдавна. Проблем все още са някои лични условия на Ивайло, както и начинът на плащане. Според наш източник ЦСКА държи 65% от правата на таланта, а 35% са в Емил Димитров. Бившият депутат подари на "червените" Чочев, който играеше в Етрополе. Димитров е готов да свали процента, ако получи сумата начаса. Иначе се говори за трансфер от около 1 милион евро.

Иначе "армейците" обявиха свободен вход за днешната контрола с "Берое". Срещата започва в 17,00 ч. на "Армията". Жестът е заради Тодор Янчев, който ще изиграе последните си минути с любимата фланелка. Капитанът вече е помощник на Стойчо Младенов.

В същото време ЦСКА разбра името на първия си съперник в Лига Европа. Молдовският "Зимбру" победи 2:0 македонския "Шкендия" и продължи напред въпреки загубата 1:2 в първата среща. За комшиите играха българите Йордан Милиев и Мартин Кавдански. Първата среща е на стадион "Васил "Левски" от 20.30 часа в четвъртък, а реваншът седмица по-късно в Молдова. "Зимбру" пази добри спомени от България, след като преди години изхвърли сензационно "Литекс".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай