Отменят гол на Бербо, "Фулъм" пак се дъни

Отменят гол на Бербо, "Фулъм" пак се дъни | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов и "Фулъм" се разминаха с втора победа от началото на сезона във Висшата лига. "Котиджърс" извъртяха 1:1 у дома "Уест Бромич".

Голът за домакините вкара Стивън Сиуел в 22-а мин след разбъркване от корнер. 10 мин по-късно Бербатов, който започна като титуляр реализира гол, но той бе отменен, заради 5-метрова засада. Това накара българина да се засмее към страничния съдия. Този мач бе силен за Митко, който отправи цели 6 удара към вратата на УБА. Бербо бе сменен в 77-ата мин от Уго Родайега. В продължението обаче Гарет Макуоли донесе точката на "Уест Бромич".

"Астън Вила" падна 1:2 у дома от "Нюкасъл". За бирмингамци в 88-ата мин се появи Александър Тонев. Българският национал обаче не успя да помогне на тима си. Голът за домакините вкара Кристиян Бентеке (67), а за "свраките" точни бяха Бен Арфа (18) и Гуфран (73).

Месут Йозил пък дебютира с победа за "Арсенал". "Топчиите" разклактиха стола на Паоло Ди Канио с успех 3:1 над "Съндърланд" като гост. Германският национал игра 80 мин и подаде за първия гол на Оливие Жиру.

Всички резултати от играните днес мачове във Висшата лига:

Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 2:0

Астън Вила - Нюкасъл 1:2

Фулъм - Уест Бромич 1:1

Хъл Сити - Кардиф 1:1

Стоук Сити - Манчестър Сити 0:0

Тотнъм - Норич 2:0

По-късно:

Евертън - Челси

В неделя:

Саутхемптън - Уест Хем

В понеделник:

Соунси - Ливърпул.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай