Откраднаха колата на Гибона

Мома от Божурище укроти волейболния треньор

Откраднаха колата на Гибона | StandartNews.com

Известните спортисти са постоянни жертви на родните апашши, разбра го чак в Русия Пламен Константинов. Бившият волейболен национал, сега треньор на сензацията "Губерния" се прости с ново Ауди 8. Немската машина беше изработена по специално поръчка на Гибона. Крадците го свили пред в Божурище пред къщата на брата на кмета Аспарух Аспарухов. Пухи, бивш волейболист на ЦСКА, и Пламен са първи приятели. В Божурище Константинов въртеше пицария, а при всяка удобна възможност отскача до волейболния комплекс, вдигнат от кмета.

Хубавото е друго. При един от воаяжите си до градчето край София Пламен най-после е намерил голямата любов, шушукат с гордост местните. Сърцето на един от прочутите ни плейбои е завъртяла мома от Божурище. Става въпрос за 20-годишна блондинка, приятелка на дъщерята на кмета Аспарухов. Девойката живее отдавна при треньора в Нижний Новгород. В градчето познават отлично нрава на Гибона, но се кълнат, че този път нещата са сериозни. Досега 40-годишният Константинов имаше една по-сериозна връзка, отново с блондинка - Поли. Другите му известни романси бяха краткотрайни и то все с брюнетки. Най-известните от тях - тв водещата Петя Желева и бившата депутатка от "Атака" Калинка Крумова.

В момента Пламен е истинска сензация в Русия. Скормният "Губерния" стигна полуфинал в първенството, като серията срещу супербогатия тим на "Урал" върви 1-1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай