Осветление спасява Фен купата и във Варна

Осветление спасява Фен купата и във Варна | StandartNews.com

Варна. Заради очакваните високи температури и работния ден на 18 май повечето от дербитата в регионалния полуфинален турнир Kamenitza Фен Купа 2013 във Варна ще се играят на осветление, съобщиха организаторите.

Двубоите на стадион „Локомотив" ще стартират в събота в 17,30 ч. Всеки от 32-та класирали се отбора ще играе по минимум три мача, тъй като схемата на регионалните полуфинали е променена и ще започне с групова фаза, вместо с познатите директни елиминации.

Мачовете на осветление са само една от всички изненади, които Kamenitza Фен Купа 2013 предлага. Голямата награда за шампионите тази година е пътуване до Рио де Жанейро и гледане на мач на култовия стадион Маракана през есента. За пръв път в историята на турнира в тазгодишното издание награда да пътува заедно с Шампионите ще спечели и един фен, като той ще може да вземе със себе си и още двама свои приятели. Всеки, желаещ да стигне до Маракана, може да участва в специална игра „Извърви пътя до Маракана", която също ще бъде част от програмата на Kamenitza Фен Купа 2013 във Варна.

Много награди ще има и от партньорите на Kamenitza Фен Купа - Аdidas, GLOBUL, Samsung и Ford Moto-Pfohe. На 19-и май от 9,00 до 15,00 ч ще се играят последните срещите от груповата фаза и директните елиминации, а финалния мач е от 15,30 ч. Награждаването ще е от 16,10 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай