Оркестър посрещна Кобрата (ОБЗОР)

Оркестър посрещна Кобрата (ОБЗОР) | StandartNews.com

Бойко Борисов и Стефка Костадинова също поздравиха шампиона

Оркестър заглуши цялото летище София вчера за пристигането на Кубрат Пулев, който си върна европейската титла след бой на Дерек Чисора. Музиката трогна Кобрата, докато се снимаше с десетките фенове, дошли да го почетат. Доста от тях бяха дечица, а едно направо разтопи Пулев. "Гледах те по телевизора. Беше страшен, дай пет", каза му малчуганът и Пулев веднага му отвърна. Естествено сред посрещачите бе и половинката му Андреа. Тя едва дочака, за да прегърне своя любим.

"Мога само да благодаря за това посрещане. Мотивира ме това, че хората се вълнуват и изживяват всеки един мач. Аз съм стабилен и психически, и физически, и духовно. Мога да попитам Чисора, къде са всичките му закани и глупостите, че съм щял да бъда на пода", обяви Кубрат. Оказа се, че той бил настинал няколко дни преди двубоя. "Самият мач не е бил под въпрос. Беше ме хванало нещо, но го преборих навреме", обяви още Кубрат. "Въпрос на договорка е да се организира мач в София и мисля, че ще стане", сподели още шампионът.

Премиерът на България Бойко Борисов също му отдаде заслуженото. "Поздравих Кубрат Пулев за победата, след която отново стана европейски шампион по бокс в тежка категория, а българското знаме за пореден път се развя пред погледа на зрителите. България има нужда от упорити спортисти като него и се радвам, че в залата имаше много наши сънародници, които го подкрепяха по време на мача. Пожелах му бързо възстановяване и съм сигурен, че ще радва страната ни с още успехи", написа Борисов във Фейсбук. Към пожеланията се присъедини и Стефка Костадинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай