"Ориндж каунти" спасява ЦСКА

"Ориндж каунти" спасява ЦСКА | StandartNews.com

Евреи и земя стоят зад сделката за ЦСКА, научи "Стандарт". Лоурънс Дейвис, човекът с пурите, е част от мащабен проект за закупуването на "Кремиковци" и превръщането му в модерни жилищни и бизнес квартали. От иконата на комунизма ще остане само една пещ, която да напомня за миналото. Хората на Дейвис имат подобни планове и на "Българска армия". Те ще построят нов стадион и ще подпомагат клуба, но в замяна ще избиват пари със стопанисването на хотел, магазини и ресторант, които ще бъдат част от съоръжението. Самият Дейвис обяви, че идва да спасява "Кремиковци", въпреки че не разбирал от металургия за разлика от партньорите си. Те обаче явно имат същите познания. Британецът не скри и еврейските корени.

Междувременно "червените" привърженици, освен че показаха вярност към клуба, понапълвайки стадиона срещу "Литекс", предприеха и реални действия за спасяване на базата. Групата "ЦСКА завинаги" на Сашо Чакмаков се разбра с ръководството и ще построи трите терена за школата. Това на мястото на бившия балон ще бъде сертифицирано според стандарти на УЕФА за официални мачове на юноши. "Това не е собственост на Томов или някой друг, а на държавата, така че с моите партньори помагаме на ЦСКА", сподели Чакмаков. Той беше обграден от ултраси, предлагащи помощ. "Парите ги имам, събирайте за ремонта на сектор Г", отвърна им той. Бригадирският ентусиазъм на "Армията" не спира дотук. Няколко от известните привърженици са събрали пари за тотален ремонт на хандбалната зала на четвърти километър.

И "Лира" съди "червените"

"Лира инвестмънт" води дело срещу ЦСКА от март 2013 година, това разкри мениджърът Георги Градев. Той от няколко дни води престрелка със Сашо Томов и компания. Градев продължи атаката си чрез Фейсбук. Там той публикува всичките дела срещу "армейците" в Софийски районен съд.

"А може ли Томов да поясни защо е открито заповедно производство срещу ЦСКА през месец март, на какво основание и за каква сума? Какъв е резултатът от това производство?", пита Градев. Клубът пък се защити по неговите обвинения, че съпругата на Стойчо също е на хранилката в Борисовата градина. "Армейци, принудени сме да опровергаем поредната чудовищна клевета по адрес на клуба. Уверяваме ви, че освен Стойчо Младенов-младши други родственици на старши треньора на любимия ни отбор нямат нищо общо с дружеството. Нека това да тежи на съвестта на клеветниците", обяви Александър Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай