Определиха Супер Бербо за номер 1 на "Монако"

Определиха Супер Бербо за номер 1 на "Монако" | StandartNews.com

Невероятно признание отредиха феновете на "монегаските" на родния футболен талант Димитър Бербатов за представянето му през изминалата година с екипа на "Монако". Той беше определен за Най-добър играч на тима за 2014 година. 

Феновете можеха да гласуват в анкета на официалния сайт на клуба. Българинът получи 41% от привържениците, дали своя вот, като изпревари дори безспорния лидер и капитан на отбора Жереми Тулалан.

Туалалан се сдоби само с 35% от гласовете на запалянковците на отбора от Княжеството и така зае второто място в сърцата на публиката. Далеч назад остана третият в подреждането Яник Ферейра-Караско със скромните 8%.

Голямата чест за Бербо идва само седмица, след като в един от фенските портали на "монегаските" го бяха наредили четвърти със само 1% от гласовете. Сега обаче в допитването на официалния сайт на клуба нямаше никаква конкуренция.

От стъпването си на стадион "Луи Втори" на 31 януари миналата година той изигра 32 мача във всички турнири и вкара 14 гола, с което си спечели любовта и признанието на феновете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай