Очаквано - Джошуа нокаутира Кубрат и защити пояса

Българинът издържа девет рунда срещу британеца

Очаквано - Джошуа нокаутира Кубрат и защити пояса | StandartNews.com

Приказките са едно, реалността -друго. Въпреки огромното си желание, Кубрат Пулев загуби от световния шампион Антъни Джошуа в свръхтежката категория на професионалните боксьори. Нашиятбоксьор издържа девет рунда, което му прави чест. За повече нямаше сили.

Антъни Джошуа защити световната си титла в четири версии на професионалния бокс.

Началото бе спокйоно,като в първия рунд и двамата се опознаваха.

Няколко клинча в първата минута на третия рунд, Джошуа продължава да контролира дистанцията с ляв прав. Джошуа намери Пулев с няколко перфектни крошета, които разтъсиха сериозно нашия боксьор. Втори нокдаун на сметката на Джошуа в рамките на минута.

Шампионът набира сила, пласира няколко силни леви прави и десен в главата на Кубрат. Пулев кърви от задната част на главата.Безспорно критичен момент, но Кубрат оцеля.

Българинът не се предава и кара Джошуа отново да играе от заден крак. Това обаче не изглежда да е проблем за шампиона, който продължава да използва прекрасно левия си прав. Нашият боксьор инкасира силен десен право в челюстта, но съумя да остане на крака.

В шестия рунд темпото поспадна и клинчовете зачестиха.

В следващите два рунда британецът се придържа към плана си да атакува по-селектирано и да не хаби енергия напразно. 

В деветия рунд обаче нямаше прошка за Пулев. Джошуа направи поредната мощна атака със силни удари, които пратиха пак Кубрат на пода - този път нокаут. Невъзможно беше Кубрат да оцелее и в тази ситуация.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай