Новият треньор на Славия изтъкна проблемите на отбора

Какво каза той

Новият треньор на Славия изтъкна проблемите на отбора | StandartNews.com

"Без значение срещу кого играе, "Славия" трябва да излиза сериозно на терена, било то срещу "Реал" (Мадрид), "Барселона", "Левски" или детска градина".

Това каза при представянето си новият треньор на "Славия" Иван Колев. Родният специалист замени на поста легендата на "Барселона" Хосе Мария Бакеро. Колев ще дебютира повторно начело на "белите" срещу лидера в Първа лига "Локо" (Пд) в събота.

"Няколко неща трябва да променим, не е нужно сега да ги изброявам. Кондицията може да бъде малко подобрена, заедно с манталитетът на футболистите и с изясняване на ролята на играчите, връщаме отбора към старата система. Не е коректно да говорим кой е бил най-големият проблем, щом се стига до треньорска сменя, ясно е каква е историята. Не е един проблемът, важно е как ще подходим, за да излезе от тази ситуация. Проведох трети ден подготовка, доволен съм от работата на играчите, демонстрираха голямо желание за работа. Това е важна основа.

Настроението в съблекалнята вероятно не е било много добро. Когато за първи път се срещнах в футболистите, уточнихме, че настроението не печели мачовете, трябва да сме концентрирани изцяло върху конкретните цели долу на терена. Не мога да преценя точно какво се случва в първенството - всеки клуб е поставил цели пред треньора и ги преследва. Работата на треньорите е много тежка, оценката за работата на даден треньор пишат резултатите. Не е лъжа, че няма подходящ момент за започване на работа", каза Колев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай