Нови маратонки за волейболистите

Нови маратонки за волейболистите | StandartNews.com

Най-новия модел маратонки са си избрали националите ни по волейбол, разкри вицепрезидентът на федерацията Любо Ганев. Легендата ни е изключителен представител на "Асикс" за България. Става въпрос за "Волей Елит 2". Те ще бъдат поръчани и специално доставени от Италия.

На националките ни им предстои четиристранен приятелски турнир в Словения. Волейболистите ни едната сряда. Съперници на нашите ще бъдат Канада, Дания и Словения.

Шампионът на Италия за 2013 г. "Тренто" започна подготовка за новия сезон с Роберто Серниоти, който замени Радостин Стойчев. За първи път от 6 г. насам в тима не са българският волейболист Матей Казийски и българският наставник Радостин Стойчев. Сред тях не бе националът Цветан Соколов, който тренира в София с държавния тим на България. На първото занимание с най-голям ентусиазъм тренираха новите попълнения Доналд Съксо и Алешандре Ферейра. Страхотен ентусиазъм струеше и от Матео Бургщалер, Джакомо Синтини, Масимо Колачи, Антонио Де Паола, Микеле Федрици и Себастиан Тей.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай