Нова порция хвалби за Чочев

Нова порция хвалби за Чочев | StandartNews.com

Българинът Ивайло Чочев продължава да събира очите в Италия. Този път бившият халф на ЦСКА бе похвален от бившия спортен директор на "Палермо" Франко Кераволо. "Чочев? Той събира качество и количество. Както всички чужденци, му е нужно време за адаптация. Не говоря само за езиковата бариера. Но и за самочувствието. За момента той се справя отлично", добави Кераволо, който имаше голяма роля при трансфера на Ивайло от ЦСКА.

В клуба обаче продължава да се спекулира за бъдещето на звездата Паоло Дибала.

"Ще го дадем на "Наполи", защото те са най-мили. Имат отношение. Всички останали само говорят за пари и нареждат. Ние искаме само уважение", каза шефът на клуба Маурицио Дзампарини.

Андрей Гълъбинов игра цял мач

за "Ливорно" при 1:1 срещу "Модена" в 38-я кръг на италианската Серия "Б". Тимът на българския национал е 8-и с 54 точки. По същото време Валери Божинов записа 54 минути за "Тернана", но тимът падна 0:1 у дома от "Фрозиноне". Отборът на българина е 16-и с 44 точки и е само на 2 от зоната на изпадащите. "Трапани", които са 14-и без Павел Виданов спечелиха с 1:0 срещу "Ланчано".

"Юве" се нави на трампа

за Пол Погба. Италианският гранд е съгласен да се раздели със звездата си, който да поеме към ПСЖ. В обратната посока обаче трябва да дойде Единсон Кавани. Това изглежда напълно възможна трампа, предвид факта, че уругваецът е изпаднал в немилост в последната година.

Резултати:

Италия, 33-и кръг: "Удинезе" - "Интер" 1:2.

Лидер е "Ювентус" със 73 т., пред "Лацио" с 59 и "Рома" с 58

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай