Нова еротика с "Локо" на Коко

Нова еротика с "Локо" на Коко | StandartNews.com

Играчите мълчат, рефер се притесни и свири по-рано

Нов срамен, но за никого вече странен, мач изигра "Локо" (Пловдив). На "Лаута" хората на Коко Динев паднаха 0:5 от "Литекс". Добре, че гостите дръпнаха ръчната половин час преди края, иначе можеше да се стигне до рекорд.

Ловчанлии, които спорят с ЦСКА за второто място, бяха максимално улеснени от треньора на "Локо" Сашо Станков. Той пусна предимно юноши и куп дълбоки резерви. Добре, че "Локо" е наказан, иначе публиката със сигурност нямаше да издържи на гледката. И съдията Ставров се оказа със слаби нерви, като видяното толкова го обърка, че свири края на първата част в 43-ата минута. Ако е забелязал нещо нередно, реферът има не само правото, но и задължението да го напише в доклада до БФС. Но едва ли ще се престраши. От ръководните фактори в "Локо" на еротичната продукция присъстваше само Христо Бонев. Той обаче отказа коментар, футболистите също избягаха от микрофоните. Мистерия е обаче защо Мартин Камбуров, който няколко пъти скочи срещу съмнителни мачове на съотборниците си, се съгласи да се появи на терена.

"Просто много тежка и срамна загуба за нашия тим", изпоти се пред микрофоните треньорът Сашо Станков, "Футболистите излязоха тотално демотивирани към този двубой. Положението при нас е такова, че има много контузени футболисти, има млади футболисти, които нямат опит и се налага да играят срещу силен отбор, какъвто е "Литекс". Жалкото е, че нашият тим подходи много примиренчески и унило".

Пак опожариха терена на "Лаута"

Теренът на "Лаута" отново осъмна обгорен, този път с надпис "Коко вън". Това видяха първо хора от клуба, които пристигнаха първи на стадиона. Сред тях и двамата директори Деян Станев и Методи Стойнев. От "Локо" бързо заличиха следите. Това бе втори "огнен" протест на агитката, която не иска да чуе за Коко Динев. Теренът беше опожарен и преди мача с ЦСКА, но тогава "Локо" скочи яко и би 2:0.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай