Ноле смени Монако с Марбея

Световният №1 в тениса си купи къща за 10 млн. евро

Ноле смени Монако с Марбея | StandartNews.com

Неотдавна Новак Джокович взе решението завинаги да обърне гръб на Монако и да премести живота си на ново място, а именно в Испания. В началото на пролетта, когато избухна коронавирус пандемията, най-добрият тенисист в света прецени да прекара периода на изолация със съпругата си Йелена и двете им деца в луксозна вила, намираща се в живописния курортен град Марбея, разположен на брега на Средиземно море в района Коста дел Сол.

Престоят на семейството там струваше на спортиста немалката сума от 10 хил. евро на седмица, докато той не прецени да купи внушителното жилище. За тази цел сърбинът се раздели с 10 милиона евро, но все пак, както се казва, за удоволствието няма цена. А очевидно и Джокович е на същото мнение, пишe Dir.bg.

Новак прекара доста години в Монте Карло с жена си и наследниците им - 6-годишния Стефан и 3-годишната Тара, но чуждестранната преса пише, че явно е преценил, че е назряло време за смяна както на пейзажа, така и на атмосферата. Испанските таблоиди предават, че на съпрузите им е отнело точно едно лято, за да се влюбят в Андалусия и да прибавят постройката, която са обитавали под наем, към колекцията си от недвижими имоти, разпръснати по земното кълбо - по-точно в Белград, Маями, Ню Йорк и Дубай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай