Ноле със смайващи думи за Гришо преди финала

Ето какво каза

Ноле със смайващи думи за Гришо преди финала | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Новак Джокович засипа със суперлативи Григор Димитров часове преди мача между двамата на финала в Париж, съобщава сайтът gong.bg. Според него българинът може всичко на корта и предстоящият сблъсък ще е много вълнуващ.

"Имаме дълъг път назад и наистина се радвам за резултатите му тук. През последните няколко месеца той играе може би най-добрия си тенис", заяви Джокович след победата си срещу Андрей Рубльов.

"Той е бивш №3 в света, печелил е финалния турнир на 8-те най-добри, играл е на много високо ниво през по-голямата част от кариерата си и всички знаем колко е добър и талантлив.  Григор може да прави всичко, наистина. Може да играе толкова добре на мрежата, агресивно, силни сервиси, страхотен слайс, смесва много добре от основната линия. А също така е много бърз в защита и страхотен в прехода, така че е много завършен играч и не ме изненадва, че е на финала. Винаги съм бил наясно с качествата му като тенисист. Така че нека да имаме добър финал, винаги е много вълнуващо предизвикателство и за двама ни, когато се изправим един срещу друг", добави сърбинът.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай