Ники Михайлов отпадна за Малта

Ники Михайлов отпадна за Малта | StandartNews.com

Титулярният вратар на националите Николай Михайлов е контузен и пропуска почти сигурно контролата с Турция (8 юни) и евроквалифиакцията с Малта (12 юни), обяви селекционерът Ивайло Петев. „Всеки играч е важен за нас, а последната информация, която имам за Георги Миланов, е, че на 7 юни ще мине преглед", поясни Петев и обяви, че всички повикани за двата мача другата седмица ще получат минути на терена.

„Плюс за нас е, че шампионатът ни и този на Русия, където имаме доста играчи, свършиха преди няколко дни. Само Бодуров свърши малко по-рано. Надявам се, че ние ще изглеждаме добре както в приятелската среща срещу Турция, така и в квалификационната среща срещу Малта", коментира Ивайло Петев на пресконференция в Правец, където играчите са на лагер.

„Хърватия – Италия е мач, който не може да прогнозира. Голяма загуба е за Хърватия, че ще играе без публика. Това е едно дерби, което не можем да кажем как ще свърши", сподели очакванията си Петев за предстоящия голям сблъсък в нашата квалификационна група

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай