Нежните талисмани на Евро 2016

Лилия Петрова

Нежните талисмани на Евро 2016 | StandartNews.com

Трите красавици ще коментират мачовете в БНТ, залагат на Испания, Германия и Италия за титлата

Евро 2016 няма да се размине без красиви жени. В студиото на БНТ ще бъде толкова горещо, колкото и на стадионите във Франция. В него влизат и момичетата на "Мис Национален отбор" - Симона Димитрова, Наделина Добрева и Лилия Петрова. Трите красавици ще коментират двубоите около Евро 2016 в предаването "Фен зона". Всяка една от тях има различен фаворит за титлата. Симона смята, че Испания ще пренапише историята и ще стане за трети пореден път европейски шампион. "Симпатизирам на Германия, според мен този отбор играе със сърце и дори да губи, до последно не се отказва", казва пък Лилия. Наделина ще вика здраво за италианците. "Любимият ми отбор е "Ювентус" и оттам идва слабостта ми към Италия", разкрива хубавицата.

Симона и Лилия обаче не смятат, че футболистите са секси. "Не са нашият тип мъже. Сигурни сме обаче, че имат достатъчно фенки", разкриват двете хубавици. Наделина обаче е на друго мнение. "Определено съм фен на Жерар Пике и неговите 192 сантиметра. Харесвам високи мъже", казва тя.

И трите момичета са тясно свързани със спорта. Именно затова те участваха в "Мис Национален отбор" преди 2 години. "Работя в дамски фитнес, това е основното ми занимание. Практикувах професионално лека атлетика дълги години. Сега спортувам за здраве и удоволствие. Обичам да гледам всичко. Всеки спорт е красив сам по себе си", казва Симона. "Имам любима лекоатлетка , която не е най-добрата, но пък личната й история е много интересна и й се възхищавам като човек. Лоло Джоунс се казва. Цял живот е на косъм от победата и винаги нещо се случва и не успява, но никога не се е отказвала. Имала е страшно трудно детство", допълва тя.

"В момента завършвам висшето си образование в НСА. Надявам се и занапред да се реализирам в тази сфера. Спортът, който обожавам, е волейболът и не е тайна за никого, че това е един от най-красивите спортове. Тренирах това дълги години. Може би това е спортът, който се е докоснал най-близо до сърцето ми", разкрива Лилия.

Наделина пък е от малка по стадионите, най-вече на мачове на "Левски". "Уча българска филология в Софийския университет и съм III курс. Работя като хостеса на спортни събития. През свободното си време обичам да чета езотерика и психология. Най-известната спортна личност, с която съм имала честта да се запозная, е легендата Христо Стоичков. Кумирът ми в спорта е Георги Аспарухов-Гунди, обявен за най-добрия футболист на 20. век. Човек, когото и малки, и големи знаят и помнят до днес. Легенда, живееща в сърцата на всички българи", завършва Наделина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай