Неймар иска да се връща в Барселона

Бразилецът решен на всичко, за да играе отново с Меси и Суарес

Неймар иска да се връща в Барселона | StandartNews.com

Най-скъпият футболист в историята Неймар не спира да мисли за бившия си отбор Барселона. Той вече е напълно наясно, че през лятото на 2017 година е направил крачка назад в кариерата си, напускайки каталунците заради ПСЖ. Според вестник "Спорт" бразилецът е решен на всичко, за да избяга от скъпия "затвор". "Принцовете" го заляха с дъжд от пари, но футболистът вече е убеден, че няма как да преследва европейска слава в настоящия си тим. Неймар мечтае неговото завръщане на стадион "Ноу Камп" да се осъществи още това лято. Според близкия до играча журналист Марсело Бехлер евентуален трансфер е възможен. Неймар вече е натоварил свои представители да разговорят с шефовете на испанския шампион. Неймар се е свързал с някои от старите си приятели в Барселона и им е казал, че иска да се върне в отбора. Не е тайна, че той е близък приятел с голмайсторите Лионел Меси и Луис Суарес, с които оформиха атомния тризъбец MSN. Двамата приели новината със задоволство и обещали да съдействат с каквото могат.
Бразилецът бил наясно също така, че приказката може да има щастлив край само в случай, че изглади отношенията си с ръководството на Барса. Двете страни си отправиха куп обвинения покрай бягството на играча преди близо две години, като най-често споровете бяха за пари.
Както е известно, преди няколко дни излезе информация, че двата клуба преговарят за една от сделките на века, тъй като има вариант Неймар и Осман Дембеле да сменят местата си, като сензационният бартер ще е гарниран с няколко милиона от страна на Барса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай