„Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ е на 30 юли във Варна

Южният плаж на Варна ще се превърне в арена на разнообразни спортни и танцови предизвикателства

„Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ е на 30 юли във Варна | StandartNews.com
  • Южният плаж на Варна ще се превърне в арена на разнообразни спортни и танцови предизвикателства от 10 сутринта до 10 вечерта с активното участие  на звездния отбор на „Нестле за Живей Активно“, в чийто състав влизат олимпийски, световни, европейски и национални шампиони от различни спортове, заедно с любими имена от шоубизнеса  

На Международния ден на приятелството “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022” ви кани да преоткриете удоволствието от активния начин на живот в компанията на близки и приятели, защото, когато преживяването е споделено, то се превръща в истински празник.  Мотото на лятното издание на инициативата е „Доведи приятел, намери приятели“ с идеята  да се движим, да танцуваме и да спортуваме активно в компания на близки и заедно с това да отворим сетивата си за свежи нови идеи и запознанства. 

Евгени Иванов-Пушката и Маруся Иванова обичат да спортуват заедно и ви очакват да се присъедините към тях: “Започваме в 10 сутринта с поход от Морска градина към Южния плаж и продължаваме до 10 вечерта. Ще има и танци, и игри, и гимнастика, а ако дойдете да разгреем заедно преди турнира по плажен волейбол, ще разберете откъде идва прякорът на Пушката. Не е заради титаничните сервиси, а заради това, че е пушка в гимнастиката, въпреки внушителния си ръст от 206 см.“ – споделя Маруся.

Състезателките от волейболен клуб „Марица“, с които заедно ще празнуваме Международния ден на приятелството, са красивото доказателство, че да спортуваш с близки, е най-добрата форма на активност. „За нас волейболът е не само професия, но и страст, която с радост споделяме. Благодарим на „Нестле за Живей активно!“, че за поредна година ни събира и ни дава възможност да се забавляваме активно заедно. Очакваме ви на 30 юли на Южния плаж във Варна, където през целия ден от сутринта до вечерта ще има много активни и забавни преживявания. Нямаме търпение да усетим колективната емоция, която да ни сприятели и обедини в името на едно по-здравословно ежедневие!“, казаха момичетата от ВК „Марица“.

Компанията, която ви очаква на 30 юли на плажа във Варна се допълва от Михаела Маевска и още едно от златните момичета на България, Йордан Йовчев, Алфредо Торес, Део, нутриционистът на Нестле Николета Топика, както и много други интересни и познати личности, обединени в звездния отбор на “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022”

Освежаващи награди и изненади са подготвили любимите брандове на Нестле България NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® 3in1, NESCAFÉ® Frappé и NESCAFÉ® Dolce Gusto®

“Нестле за Живей активно! Плаж 2022” ви съветва да спортувате в компания

Упражненията с приятели допринасят за по-висока мотивация и ефективност – конкурентната среда е най-добрият стимул.  „Нищо не работи толкова ефективно, колкото упражненията с приятели“, казва проф. Даниел Либерман, учен от Харвард. Тренирането в компания повдига хъса и мотивацията за упражнения под формата на възнаграждаващо социално събитие. Има и още една “уловка” - не е толкова лесно да се откажете от поетия ангажимент за активности, когато сте се обещали на приятели. И не на последно място, спортувайки през горещите летни дни с “тайфата”, можете да разчитате на стабилна подкрепа във всяко едно отношение, включително и награждаващата хидратация по време и след споделеното движение. 

Повече за инициативата

Най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот „Нестле за Живей Активно!“ вече 17 поредни години работи за промотиране на по-целесъобразно и здравословно ежедневие на българите. Водени от убеждението, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки, за седма година с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Варна, Нестле България организира събитието „Нестле за Живей Активно!“ в морската ни столица. „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ се провежда в партньорство с Министерството на туризма, Българска федерация по художествена гимнастика, Българска федерация по лека атлетика, Лазурен бряг 91, Pirin Spring и с медийната подкрепа на Darik radio, 24 часа, Sportal.bg, Offnews.bg, Dir.bg, Webground, Cosmopolitan, Dsport.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай