Нечувано! БФС с исторически ход преди дербито ЦСКА - Левски

Предстоящият двубой е на 7 октомври (събота) от 14:45 ч. на ст. „Васил Левски“

Нечувано! БФС с исторически ход преди дербито ЦСКА - Левски | StandartNews.com

Съдийската бригада за предстоящия двубой между ЦСКА и Левски на 7 октомври (събота) от 14:45 ч. на ст. „Васил Левски“ ще даде пресконференция за представителите на медиите днес, обяви официалният сайт на БФС.

Брифингът ще се състои в зала „Родина“ на националния стадион от 14:00 ч. и ще е в присъствието на главия рефер на двубоя Радослав Гидженов, асистентите Мартин Маргаритов и Диян Вълков, на четвъртия съдия Никола Попов, както и на ВАР и АВАР арбитрите Ивайло Стоянов и Георги Кабаков.

Подобно нещо се случва за първи път в българския футбол! До момента историята не помни съдиите за вечното дерби да дадат пресконференция преди големия мач между ЦСКА и Левски. Нещо повече - те никога не са коментирали след мачовете своите отсъждания и спорните моменти. 

Идеята за пресконференцията на съдийския наряд е на новия председател на Съдийската комисия към БФС Давид Фернандес Борбалан, научи БЛИЦ. 

Самото назначение на Гидженов беше прието с резерви, тъй като това ще бъде негов дебют в големия мач. Още повече, че най-добрият български съдия Георги Кабаков е назначен за асистент ВАР, а Ивайло Стоянов е главният човек, който ще следи видеоповторенията на спорните моменти в дербито.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай