НАП вика всички отбори да си платят дълговете

НАП вика всички отбори да си платят дълговете  | StandartNews.com

От Национална агенция за приходите (НАП) са извикали представители на всички футболни клубове, които имат просрочени задължения, да си платят дълговете. Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на откриването нов спортен комплекс в столичния квартал "Зона Б 5" заедно с министъра на спорта Красен Кралев и столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Държавата не може да опрощава дългове", категоричен бе Борисов.

Комплексът е на стойност 3 млн. лв. и е с обща площ 27 дка. Той е част от бъдещия парк "Възраждане" и ще се стопанисва от общинското дружество "Спортна София".

На откриването бяха още Наско Сиракоов, Тити Папазов и ръководството на Столичния общински съвет.

Относно загиналите деца по пътищата тази седмита, той бе ясен, че трябва да се спазват законите

„Тези, които карат вечерно време по пътищата и полицията ги преследва от едно място на друго, за да предотврати организираните гонки, те също имат родители вкъщи", заяви премиерът Бойко Борисов. Според министър-председателя Борисов те приготвят колите си предварително и родителите им виждат това. „Майките, бащите, бабите и дядовците им ги гледат. Къде са им децата посред нощ? И защо карат така?", попита премиерът.

„Ние всеки ден строим нови пътища. Това значи ли, че на всеки един ремонтиран участък трябва да поставяме по един патрул денонощно да пази, заради това, че родителите не искат да знаят вечерно време къде са им децата", каза още Бойко Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай