На СПА в София! Ето къде можем да се отдадем на релакс

Спа почивка в сърцето на града. Клубовете Pulse Fitness & Spa Ви очакват!

На СПА в София! Ето къде можем да се отдадем на релакс | StandartNews.com
  • Спа почивка в сърцето на града. Клубовете Pulse Fitness & Spa Ви очакват!

Забързаното ежедневие в комбинация със зимното време са чудесни предпоставки да отидем на спа. Това развлечение далеч не е достъпно само в зимните курорти. Клубовете Pulse Fitness & Spa предлагат спа в София и то на няколко локации.

Четири от обектите, част от веригата, са снабдени със спа зони, които ще отговорят и на най-придирчивия вкус. Това са Pulse Fitness & Spa Bulgaria, Pulse Fitness & Spa Mladost, Pulse Fitness & Spa West Park и Pulse Fitness & Spa Platinum.

Тук може да се насладите на сауна, парна баня, термо лежанки и още много други първокласни съоръжения. Всеки един от обектите обаче има и нещо уникално. Нека ги разгледаме един по един, за да разберем какво прави всяка от тези локации различна:

Pulse Fitness & Spa Bulgaria – спа в Манастирски ливади

Спа зоната на клуба бе цялостно реновирана преди едва няколко месеца. Pulse Fitness & Spa Bulgaria разполага със закрит плувен басейн с дължина 25 метра. В него може както да се разхладите, така и да спортувате. Тук ще откриете и изключително модерен термален римски термален басейн – съоръжениe, идеално за релакс по всяко време от деня. Ако желаете да се възползвате от масаж, това също е възможно в масажния център Marina Spa.

Снимка: Римският басейн в Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Pulse Fitness & Spa Mladost – спа в Младост

Клубът ще Ви очарова по много начини. Интериорният дизайн на спа центъра е изключително иновативен. Тук ще намерите всички най-популярни съоръжения за уелнес и релакс, но безспорно най-впечатляващите са парната баня с вграден шоков басейн и дизайнерската сауна с оребрени дъски.

Pulse Fitness & Spa Platinum – спа в Хаджи Димитър

Спа зона на последния етаж с невероятна гледка към града! Да, това е възможно и можете да му се насладите именно тук. Клубът е разположен в кв. Хаджи Димитър, а от спа зоната се открива впечатляващ изглед към източната част на София. Освен огромен брой спа съоръжения, тук може да се възползвате и от масаж в студио Marina Spa.

Снимка: Нощна София – изглед от SKY SPA зоната на Pulse Fitness & Spa Platinum

Pulse Fitness & Spa West Park – спа в Люлин

Обектът разполага с всичко, когато става дума за душевен покой и релакс. Това включва дори открит плувен басейн. Непосредствено до него пък е разположено горещо джакузи, което работи целогодишно.

След като се запознахте с тези чудесни зони за релакс, остава само да заявите своето посещение и да посетите някоя от тях. Можете да го направите ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай