Мойс: Можем да спечелим Шампионската лига

Мойс: Можем да спечелим Шампионската лига | StandartNews.com

Манчестър. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс заяви, че тимът му може да спечели Шампионската лига този сезон. Думите на специалиста идват след успеха с 3:0 на Олимпиакос и класирането за четвъртфиналите в най-силния клубен турнир в Европа. "Червените дяволи" успяха да заличат пасив от два гола от първата среща.

"Надявам се, че можем да вдигнем трофея. Ще влезем в следващата фаза като аутсайдери, но не виждам защо да не можем да стигнем до края", заяви надъхан Мойс.

"Юнайтед е способен на подобно нещо. Ако покажем истинските си възможности, което не се е случвало много от началото на сезона, можем да спечелим всеки мач, да победим всеки един съперник", каза още мениджърът на шампионите на Англия.

"Нашият клуб има история в този турнир. Знае как се подхожда в тази част от надпреварата. Не сме изненадани от факта, че сме на четвъртфинал, това е нещо нормално за Юнайтед. Сега ще се опитаме да се класираме сред първите четири", допълни Мойс.

"Не искам да прогнозирам дали победата снощи може да се окаже повратна точка за нас до края на кампанията, но наистина се надявам да е така", заяви още специалистът, който похвали ветерана Райън Гигс за представянето му снощи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай