Моуриньо захапа Роналдо

Моуриньо захапа Роналдо | StandartNews.com

Лондон. Жозе Моуриньо е в жесток конфликт със звездата на "Реал" М Кристияно Роналдо. "Той за какъв се мисли", изригна Моу пред "Дейли Мейл". Изданието съобщава, че Жозе е извикал Роналдо с него в "Челси", но португалецът отказал. "Нямало да му е комфортно. За какъв се мисли той?. Настина, отношенията ни се развалиха драстично в последните дни. Все още смятам, че Роналдо е най-добрият футболист, но не и човек", гръмна Специалния.

Както е известно Роман Абрамович бе готов да плати 60 млн паунда за звездата на "белите". "Освен това аз му правех забележки, тъй като той не се справяше перфектно в тактически план. Той, обаче, не искаше да ме слуша и си играеше, каквото знае", оплака се Моуриньо.

Жозе дори разкритикува футболистите на "Челси" още с първото си влизане в съблекалнята. "Не бяхте достатъчно добри", захапа ги той за добър ден , пишат пък медиите в Англия.

"Основната задача е да подобрим тима, защото в последните две години не показа добри резултати във Висшата лига. Сега ни предстоят важни мачове в Шампионската лига. Ако не я спечелим все едно не сме играли в този турнир", коментира Специалния пред медиите на Острова.

"Да, ще вземем няколко човека, но като цяло искам всички в отбора да се представят на по-високо ниво", допълни Моу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай