Моуриньо преди жребия: Няма значение кой ще ни се падне

Моуриньо преди жребия: Няма значение кой ще ни се падне  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остана много доволен, след като тимът се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига. "Сините" от Лондон победиха Галатасарай с 2:0 на "Стамфорд Бридж" и така след 1:1 в първия мач елиминираха турския тим.

"Ние сме клуб, който трябва да играе в Шампионската лига. Сега сме част от осемте най-добри отбора, най-добри в света. Играчите заслужават това", коментира Моуриньо.

"Да се класираме за четвъртфиналите в Шампионската лига, след като преди това играехме в Лига Европа, това е много важно за клуба и футболистите", добави той.

"Който и от големите имена, фаворити за трофея, да ни се падне в следващия кръг - е добре дошъл. Чакаме жребия. Няма значение кой ще дойде", каза още Моуриньо. Жребият за четвъртфиналите в петък. 

"Мисля, че най-трудното нещо за Дрогба бе играта на неговия отбор. Защото той е нападател и ако отборът не играе зад него и не го подкрепя, оставаш много самотен. Това се е случвало на всеки един нападател по света, а тази вечер се случи на Дрогба", завърши мениджърът на Челси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай