Моуриньо подписа с Челси за още четири години

Моуриньо подписа с Челси за още четири години  | StandartNews.com

"Сините" прогониха трима свои фенове от "Стамфорд Бридж"

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е много близо до нов договор с клуба, информира The Times. Португалсият спец се очаква да парафира новото споразумение през лятото.

Настоящият контракт на Специалния със "сините" изтича след още два сезона, но шефовете от "Стамфорд Бридж" искат да задържат Моуриньо и след 2017 година. Новият договор на Моуриньо ще бъде за срок от четири години, но преговорите за него няма да започнат преди края на кампанията в Англия.

Челси е лидер във Висшата лига с преднина от 7 точки пред Манчестър Сити, селекцията на Моуриньо има възможност да спечели и други два трофея – Шампионската лига и Купата на Лигата в Англия.

Моуриньо все още няма спечелена купа, откакто се завърна за втори път на „Стамфорд Бридж" през 2013 година. Преди това португалецът осигури на Челси титлата във Висшата лига на два пъти, както Купата на Лигата и ФА Къп.

В същото време стана ясно, че Челси налага забрани на трима свои фенове за посещение на мачове на тима на "Стамфорд Бридж", след като те бяха признати за виновни за расисткия скандал в парижкото метро. Грозния инцидент се случи преди равенството 1:1 срещу френския Пари Сен Жермен в мач от 1/8-финалите на Шампионската лига.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай