Моуриньо: Бяхме нелепи в защита

Моуриньо: Бяхме нелепи в защита  | StandartNews.com

Париж. Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че неговият отбор се е отбранявал по нелеп начин в първия четвъртфинал срещу ПСЖ в Шампионската лига. "Сините" загубиха с 1:3 преди реванша след седмица в Лондон.

"Головете, които получихме, бяха нелепи. При първото попадение, след центрирането асистирахме на противниковия нападател. При второто попадение един от моите защитници нямаше късмет и сам го вкара. Не бяхме добре построени в отбрана. А при третия гол бяхме най-нелепи", заяви Моуриньо.

"Не съм доволен от нападателите си, затова трябва да опитвам различни неща. С Андре Шурле знам, че имам още един играч на терена, който може да задържи топката, да подаде на другите. Но футболът се играе на голове. Това е работа за истинските нападатели. Така че трябваше да опитам с вкарването на Фернандо Торес", добави спецът.

"Трудна задача ни чака след седмица. Но не е невъзможно. ПСЖ, с футболистите, които разполага, е отбор, който може да вкара от нищото. Ние не сме отбор, който разполага с много талант за вкарване на голове, но никога не се знае", завърши Моуриньо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай