Много сняг и голове на мача в Монтана

Царско село спечели с 4:3

Много сняг и голове на мача в Монтана | StandartNews.com

Монтана и Царско село завършиха с голов трилър 3:4 последния мач от 15-и кръг на елитното ни футболно първенство. Второто полувреме на срещата се забави с един час вследствие на силния сняг, който падна над северозападния град в България.

Александър Башлиев си вкара автогол в 30-ата минута, след като засече в собствената си мрежа центриране от корнер. Стефан Христов удвои пет минути по-късно. Нападателят бе изведен сам срещу вратаря Марин Орлинов и с плътен удар се разписа.

180 секунди след подновяването на играта Билал Бари намали на 1:2. Монтана стигна до изравнителен гол в 64-ата минута, когато гостите си вкараха нелеп автогол чрез Антонио Георгиев. Мартин Кавдански се опита да изчисти прострелно центриране, но изби топката в краката на своя съотборник и тя не остави шанс на Джони Пласид.

След само три минути Дилан Мертенс с удар от въздуха отново изведе Царско село напред в резултата. В 83-ата минута Мартин Кавдански направи резултата 4:2. Защитникът се пребори след разбъркване в наказателното поле на домакините и с диагонален удар прати топката в мрежата.  Резервата Владимир Айтов оформи крайното 3:4 в третата минута от добавеното време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай