Младок от Левски: Бием словаците

Срещу Ружомберок ще покажем какво можем, увери Станислав Иванов

Младок от Левски: Бием словаците | StandartNews.com

Младият любимец на феновете на Левски Станислав Иванов гарантира, че отборът ще излезе в преследване на победата в първия си мач в Европа този сезон срещу словашкия Ружомберок. Битката е на 11 юли в Словакия.

Иванов се очаква да получи шанс да излезе като титуляр в тази среща, защото Станислав Костов е наказан за нея, а новото попълнение на върха на атаката Дени Алар е контузен. Младокът отбеляза единствения гол за "сините" по време на лятната им подготовка, така че сега ще може да надгради.  

"Ще видите в първия мач дали сме готови за Ружомберок. Всеки мач Левски излиза за победа, не можем да преследваме нещо различно в Словакия. Винаги трябва да съм готов и треньорите като ме пуснат, да покажа това, което мога. Всички футболисти в Левски са тук, защото всички имат качествата да са в такъв голям клуб." 

"Трудно е, но ще направим всичко възможно да спечелим. Тепърва разучаваме Ружомберок, ще ги гледаме днес и утре, подготвяме се максимално добре и ще се надяваме да вземем необходимия ни резултат", заяви Иванов. Той беше един от четиримата, които представиха екипите за новия сезон и изрази възхищението си от тях. 

"Чувствам се страхотно, нещо велико е да си с титулярната фланелка. Надявам се да оправдая очакванията, които има към мен. Харесва ми, че е добавен първият екип на Левски, фланелката е наистина много хубава", заяви Станислав Иванов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай