Младенов и Данчев висяха на "Армията", шефовете на ЦСКА не дойдоха

Младенов и Данчев висяха на "Армията", шефовете на ЦСКА не дойдоха  | StandartNews.com

Пропадна насроченото за днес Общо събрание на ЦСКА. Причината е, че собствениците на клуба Ивайло Манджуков и Милко Георгиев не дойдоха.

Бившият треньор на "армейците" Стойчо Младенов и мениджъра Емил Данчев бяха на "Българска армия", но им бе вързана тенекия, информира Гонг.

Срещата трябваше да започне в 10 часа, но нито шефовете на ЦСКА, нито техни представители не се появиха на "Артмията" в уречения час. Младенов и Данчев не са били предупредени, че събитието няма да се състои, пише Спортал.

Общото събрание е насрочено за 22 юни.

"Ще прехвърля акциите си на някой фен. Всеки ден паля свещи за спасението на ЦСКА. Искам или Васил Божков, или Гриша Ганчев да вземе клуба. Има достатъчно богати и заможни хора, които имат желание и възможност да издържат ЦСКА, но настоящите собственици не им дават акциите", каза Младенов в Борисовата градина, цитиран от Спортал. 

"Имам чувството, че клубът се е е превърнал в опитно поле. Три месеца се правят заявки за нещо, а на практика няма крачка в някаква посока, независимо каква. Това може да доведе до много тежки последици за ЦСКА", сподели пък Данчев пред Гонг.

"Нямам обяснение за това. Ние, миноритарните акционери, отправяме един апел към мажоритрарните, и вие ще го разберете. Не мога да разера тяхното поведение, защото нямам никаква информация. Самото тяхно неявяване за мен е необяснимо и безотговорно", каза още мениджърът на Димитър Бербатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай