Митов при шефа с новите играчи

Батков налива и в стадиона, отсече Иво Тонев

Митов при шефа с новите играчи | StandartNews.com

Николай Митов обсъди условията за нов договор на Тодор Батков, както и списък с играчите, които искат да бъдат привлечени. Това стана часове, след като окончателно стана ясно, че Димитър Димитров е отказал предложението на "сините".

"Той е най-добрият треньор в България и "Левски" заслужава такъв. Митов знаеше, че съм поканил Херо. Говорихме в продължение на 3 дни, всичко пропадна. Води много битки извън терена. Причините му са изключително лични", обяви Иво Тонев. "Всичко е в ръцете на Тодор Батков. Решенията ще ги взима изцяло той. Аз ще се занимавам само със строежа, който започва до дни. Г-н Батков участва финансово в него. Винаги се е стараел и отбора да бъде обезпечен. Нещата с "Газпром" също не са пропаднали", обяви Иво Тонев.

Каква ще бъде окончателната дума на Тодор Батков, ще стане ясно в петък. Ако Митов остане, ще запази екипа си. Промени може да има в останалите нива. "В "Левски" не атакуват само шофьора на рейса", продължи Тонев, "Левски" игра честно. За другите не говоря. Твърде много неща знам. През пролетта бихме всички конкуренти, с изключение на "Ботев" (Пд). Издънихме се със слабите. "Лугодорец" направи обратното. Не мога да разбера ЦСКА. Единствената им радост е нашият провал. А публиката им я няма на стадиона", каза още Тонев и обяви, че винаги ще помни мачовете с "Лудогорец" и "Славия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай