Меси обявява бъдещето си днес

Шансовете звездата да остане в Барселона е 90 процента, твърди аржентински журналист

Меси обявява бъдещето си днес | StandartNews.com

Звездата на Барселона Лионел Меси ще обяви окончателно бъдещето си днес. Това твърди аржентинският журналист  Мартин Аревало. Според думите му, шансът футболистът да обяви, че остава в Барселона е 90%. 

Вчера бащата на футболиста Хорхе и негови представители имаха среща с президента на каталунците Хосеп Мария Бартомеу. На нея двете страни не успяха да постигнат разбирателство. Босът на Барса е бил категоричен, че Меси продължава да бъде ключова фигура за испанците и трябва да изпълни договора си с клуба, който изтича през лятото на следващата година. Бартомеу също така е дал да се разбере, че ако все пак звездата иска да си ходи то откупната му клауза от 700 млн. евро остава в сила.

“Утре (днес – бел.ред.) Лео Меси ще реши. Има нов сценарий и шансове най-добрият футболист в света да продължи в Барселона до юни 2021 година и да изпълни договора си. В момента той мисли. Лидерите в Барса го помолиха да остане. Лео ще реши скоро и ще го обяви. Ще видим как ще свърши всичко”, написа Мартин Аревало в социалните мрежи. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай