Мениджърът на Бербатов отказва да развее бялото знаме

Мениджърът на Бербатов отказва да развее бялото знаме | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Фулъм Мартин Йол отказа да коментира спекулациите евентуалното му уволнение след поредното поражение от началото на сезона, този път с 0:3 като гост на Уест Хем.

Двата отбора бяха в дъното на таблицата, но с трите точки "чуковете" се изкачиха на 15-ата позиция с 13 точки. "Котиджърс" останаха на 18-о място с 10 точки от 13 кръга.

"Няма какво да направя за критиката, която ще се изсипе срещу мен. Аз съм боец, надявам се да предам този дух на футболистите ми", коментира Йол.

"Има и други мениджъри, които са под напрежение, освен мен, Но ние всички имаме нужди от точки. Преди мача Уест Хем имаше проблем, от който взе глътка въздух", добави той.

"Разбира се, че увереността ни почти я няма в момента. Особено след допуснатите голове днес. Беше шамар за нас, но трябва да сме силни, да покажем характер. Трябваше да сме по-силни днес", каза още мениджърът на Фулъм.

Йол направи три промени в сравнение с титулярите срещу Суонси преди седмица. "Димитър Бербатов не бе разположение, а оставих Брайън Руис на пейката. защото искахме повече скорост. Адел Таарабт се представи много добре през първата част. Вярвам, че Фулъм ще се оправи", завърши Мартин Йол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай