Майката на Роналдо прогонила Ирина

Ирина едва ли повече ще се мотае около Роналдо и семейството му

Майката на Роналдо прогонила Ирина | StandartNews.com

Синът на португалеца се оказа фен на Лео Меси

Скандал между майката на Кристиано Роналдо и Ирина Шейк е причината за раздялата между двамата, гръмна "Terra". Изданието не съобщава точно за какво са се скарали Долорес Авейро и руската сексбомба, но твърдят, че това е станало по Коледа. От тогава Шейк не следи Роналдо в "Туитър". Както е известно, рускинята празнува рождения си ден без Кристиано в началото на годината, а черешката на тортата бе липсата й на церемонията за Златната топка.

Все още Кристиано и Ирина мълчат по темата, което внася допълнително напрежение.

В същото време Роналдо-младши се оказа голям фен на Лео Меси, гръмнаха испанските медии. След церемонията за Златната топка двете фамилии се видяха във ВИП зоната. Тогава синът на португалецът се запозна с Меси, въпреки че бе доста срамежлив. "Голям фен ти е. Непрекъснато гледа твои клипове в интернет и говори за теб", каза португалецът за изненада на Лео. Тогава аржентинецът прегърна малкия Кристиано и му пожела много здраве и успехи. Освен това Лео обеща да го запознае със своя син - Тиаго. "Двамата могат да си пишат по Фейсбук", предложи Меси, а Роналдо кимна одобрително.

Джар Джар и Чубака ще ритат в "Челси"

Феновете на "Челси" отново станаха за смях на цяла Англия. Те за поредна година паднаха в капана на радио станцията "ГовориСпорт". Журналист пресрещна привърженици на тима с въпроси какво мислят за селекцията, която се оказа че включва трима герои от "Звездни войни" - Джей Джей Бинкс (Джар Джар Бинкс), Артур Детур (робота R2-D2), както и Стю Бака (Чубака). Феновете си признаха, че не са чували за тях, но визитките им звучели добре и ще бъдат полезни на тима. "Силата явно не бе с тези хора, в този ден", коментира "Дейли Мейл". Бинкс бе представен за футболист от САЩ, който се смятал за новия Джон Тери, Детур за френски талант, а Стю Бака за брат на Карлос Бака от "Севиля".

Секс тормоз за румънски национал

Румънският национал Габриел Еначе имаше доста трудна вечер. 20-годишният халф на "Астра" посети нощен клуб в Букурещ заедно със съотборника си Джордже Флореску и съпругата му, пише "КанКан". Влюбените си тръгнали към 4,30 сутринта, а Еначе останал да си допие. Тогава нахална обожателка му се лепнала. Габриел я отрязал, но девойката не отказала. Тя дори се опита насила да се качи в таксито на Еначе с молби да преспи да у тях. Халфът се изнервил и заплашил, че ще извика полиция. Чак тогава пеперудката се отказа и се върнала в клуба за нови жертви.

Нашият кечист взриви нета заради Кристиано

Българският кечист в световната федерация (WWE) Александър Русев заля интернет след церемонията за Златната топка, която бе спечелена от Кристиано Роналдо. Не е тайна, че пловдивчанинът е голям фен на "Реал" М и португалеца. Русев публикува една дузина снимки от церемонията, постове и клипчета възхваляващи Роналдо. "Кристиано, той го направи отново", написа българинът.

Федерер заряза имота си в Доха

Роджър Федерер се слави като една от най-отзивчивите звезди в света. Да, но не така мисли жена му Мирка. Асът разкри, че единствената личност, която има забрана да играе тенис с него, е съпругата му. "Мачовете с нея са много напрегнати. От една страна това е добра, но от друга - не. Човек има нужда и от места за почивка", обяви швейцарецът. Освен това той зачеркна имота, който притежава в Доха. Семейството вече има нова дестинация за почивка - Малдивите. "Там за разлика от Доха не среща нещо свързано с тениса на всяка втора крачка", признават близки до семейството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай