Мартин Йол: Фулъм няма да изпадне с мен

Мартин Йол: Фулъм няма да изпадне с мен  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Димитър Бербатов във Фулъм Мартин Йол изрази увереност, че тимът няма да изпадне от Висшата лига под негово ръководство.

Селекцията, водена от холандеца обаче, претърпя поредно поражение, от Кардиф, и така "котиджърс" нямат успех у дома от 1 април тази година. Лошата серия пък разгневи феновете на тима и те освиркаха здраво Йол през уикенда. В английските медии пък започнаха слуховете за уволнението на спеца и дори почнаха да се спрягат имената на неговите заместници.

"Дяволът си играе с нас. Да допуснем такъв гол в края на мача бе ужасно", коментира Йол поражението от Кардиф.

"Ние сме много близо до резултатите. Но не е лесно да се печелят мачовете. Мога да приема, че феновете са изнервени. И не само те. Ако инвестираш пари в клуба, искаш да си в Топ 10", добави мениджърът на Фулъм.

"Единственият риск, който виждам е, че в края на сезона ще сме близо до зоната на изпадащите. Никога не съм водил битка за оцеляване. Но мисля, че аз мога да се справя с тази задача. Но не става дума за мен. Това, което ме притеснява най-много, са освиркванията на публиката. Това не ме обнадеждава", каза още той.

"Това е лошо. Не е здравословно. Но аз имам дебела кожа. Мога да разбера критиките на феновете, но те трябва да се замислят, че в таблицата за харчене на пари, ние заемаме 20-о място", заяви още Мартин Йол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай