Мапуку и Джоман искат да останат в Берое

Мапуку и Джоман искат да останат в Берое | StandartNews.com

Стара Загора. Двама от чужденците в Берое - Жуниор Мапупу и Игор Джоман, на които упорито им се търси нов отбор, искат да останат под Аязмото. Това заявиха самите по време на кръгла маса за битието на чужденците и отношението към тях в Града на липите.

Според мълвата таранът Мапуку и опорният халф Джоман били желани от българския специалист Ангел Станков, който сега е треньор в далачен Китай.

„И ние слушаме по телевизията и четем по вестниците за това, но аз си имам договор и Берое. Градът е хубав и спокоен и аз искам да остана тук", заяви Мапуку. Ако лелеяният трансфер на разколебания национал и голамайстор Венци Христов стане факт, в чужбина или при „армейците", конгоанецът с френски паспорт Мапука ще бъде едниствената опция на селекционера Хубчев за централен нападател на „зелено-белите".

„В момента съм играч на Берое. Ако остана ще тренирам на 200 процента, за да спечелим още една купа", зарече се пък Джоман.

Французинът е две години под Аязмото и вече спечели със старозагорския тим два трофея – Купата и Суперкупата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай