Любо: Знам от картички къде са някои

Любо: Знам от картички къде са някои | StandartNews.com

Работя за 750 лв., не мислим за селекция, отсече помощник

Йоахим няма да се върне, той вече не е в България, обяви треньорът Любо Пенев след 0:0 над "Лудогорец". Както е известно, "армейците" имаха доста проблеми, за да съберат нужните играчи за мача. "Други се лекуват някъде по света и получавам картички и съобщения. Така горе-долу знам на каква географска ширина се намират", продължи в култовия си стил бившият селекционер на националния отбор.

Той защити и феновете, въпреки че ЦСКА е застрашен от сериозна глоба. "На мен хореографията ми хареса. На кого не му е харесала, да си стои вкъщи", каза Пенев. "Доминирахме и бяхме по-добри, но ни липсва гол. Най-вероятно ни липсват малко умения в тази последна най-важна фаза. Доволен съм от момчетата, но виждам, че футболните характеристики не достигат да вкараме така желания гол", отсече той.

"Да се вкара гол, трябва да има колективни действия, нямаме Меси. Нямаме и нищо общо със селекцията. Викаме юноши, нямаме възможности за изненада на противника преди мач, не можем да променим нещата и в хода на срещата. Подписали сме до 31 май. Заплатата ми е 750 лв. Няма време да мислим за нови играчи", каза вчера помощникът му Ради Здравков пред БНТ. "Не ни достига гол. Иначе всеки си знае задачите. Допълнителни премии не са обещавани", каза пък Апостол Попов след срещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай