Любо Пенев: Назад, назад, ще ме заразите!

Легендата се накара на журналистите на пресконференцията

Любо Пенев: Назад, назад, ще ме заразите! | StandartNews.com

“Много сте ми близко тука, щрак-щрак... Назад малко. Сега е COVID пандемия, малко назад трябва. Вие трябва да спазвате... Два-три метра. Моето здраве е по-важно от вашите апарати, има изисквания! Не пускаме хора, а тука сте г*з до г*з..”

Така треньорът на ЦСКА Любослав Пенев се поскара на журналистите на пресконференцията преди финала за Купата на България.

“Радвам се, че ще има фенове на стадиона. Утре ще имаме пълен стадион, аз искам футболна атмосфера. Ние играем за феновете. Не знам какви са процентите, капацитетът, но ни трябва реална футболна атмосфера.

“Вие защо си мислите, че ВАР в България е полезен? Аз получих доста информация и разбирам, че съдиите във вана определят какво да се случи, т.е. главният съдия няма думата. Той не решава, решават във вана. 

 Аз не го оценявам, ако аз съм ВАР, ще съм безпристрастен, но има други, които се натискат да са главни, странични, делегати. Има спуснати, които влияят. Какво като има ВАР? Може би е по-зле от преди.

“Финалът е един, няма как да е равен, ще има загубил и спечелил. Ние се готвим, за да спечелим. Играем с този манталитет. Ние сме ЦСКА – това е!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай