Лудогорец не спечели точка в Лига Европа

Шампионите паднаха от ЛАСК с 1:3 в Разград

Лудогорец не спечели точка в Лига Европа | StandartNews.com

Футболният ни шампион Лудогорец приключи участието си в тазггодишното издание на Лига Европа със загуба от ЛАСК Линц с 1:3 насред Разград. По този начин "орлите" напускат надпреварата без нито една спечелена точка.

Срещу гостите от Линц Лудогорец поведе с гол на Елвис Ману, но допусна обрат след попадения на Вайсингер, Ренер от дузпа и Мадсен. Освен това тимът на Станислав Генчев игра близо половин час с човек по-малко, след като Алекс Сантана бе изгонен с директен червен картон. Гостите също така удариха и две греди, както и пропуснаха дузпа през първото полувреме. Вратарят на Лудогорец спаси ефектно ударът от бялата точка на Гойгингер в 45-ата минута. В другата среща от групата Тотнъм победи в Лондон Антверп с 2:0 и завърши първи с 13 т. Антверп е втори с 12, а ЛАСК трети с 10.

"Всички сме изключително разочаровани, че приключваме кампанията по такъв начин - без нито една точка. Това не отговаря на амбициите на клуба и на нивото на отбора. Изиграхме много слабо първо полувреме. След почивката успяхме да поведем и създадохме де много опасни контраатаки. След изравнителния гол много бързо рухнахме и дадохме инициативата на съперника. Действително има много неща върху, които да работим. Особено, след като нямаме спечелена точка след шест мача. След края на сезона ще стане ясно какво е моето бъдеще. В момента съм временен наставник. Имаме да изиграем три мача в първенството и трябва да ги спечелим. Целта е да станем шампиони и да спечелим Купата на България. Отговорността за слабото представяне е на всички. Отборът може много повече, трябваше да имаме повече точки и съжаляваме, че не успяхме да го постигнем", каза след мача треньорът на Лудогорец Станислав Генчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай