"Левски" привлича още двама спонсори

"Левски" привлича още двама спонсори | StandartNews.com

Пращаме играч под наем в Турция, разкри Батков

Полагаме усилия, мисля, че ще излезем от ситуацията с лиценза, трябва да привлечем поне още два спонсора. Това обяви собственикът на тима Тодор Батков. Той се появи на "Герена", за да подпише договора с Емил Нину.

Румънският защитник стана третото ново попълнение на "Герена" след Боян Йоргачевич и Александър Александров. "Търсим футболисти на позициите десен външен халф и централен нападател. Имаме набелязани по два варианта за всяка", продължи адвокатът. Той обяви също, че "сините" ще се разделят в близките дни с Пламен Крумов, Антон Огнянов и Кристиан Наумовски. Батков обяви също, че има интерес към играчи на "Левски" от чужди клубове. Един от тях най-вероятен ще поеме към Турция, където ще играе под наем през пролетта. Батков не пожела да разкрие името му, но най-вероятно става въпрос за Аймен Белаид или Луис Педро. Собственикът на "сините" обяви също, че Гаджев ще бъде пуснат в чужбина, ако се намери добра оферта за него. Националът бе спряган за Беларус, нещата там пропаднаха заради финансовите му условия.

Получихме писмено уведомление от "Ювентус", че са възхитени от Краев и продължават да следят изявите му, каза Батков по повод възможността "сините" да се разделят с Божидар Краев. Талантът кара проби в "Старата госпожа" и "Манчестър Сити. "Говорих с Джон Ингълс, който ми каза, че момчето е оставило добри впечатления и в Англия. Пожелавам му успех. Показал е добри технически качества, много добър поглед върху играта, така че трябва да поработи върху физиката", продължи адвокатът.

Русенци се хвалят със "синьо" вино

Русенско семейство събра над 6000 харесвания и десетки коментира в мрежата. Повод за това стана любовта към "Левски" и виното. Димитър Миланов се похвали с атрактивния продук. До фотографията беше качен и следният надпис: "Специално "синьо" вино, направено в Русе от Димитър Миланов и "синьото" му семейство, което вече четири поколения се радва и страда с ЛЕВСКИ!".

ВЕСТИ

Бивш "бял" стана треньор

на немския "Германия Шванхайм". Става въпрос за италианеца с германски паспорт Балдазаре Ди Грегорио. Левият бек игра на "Овча купел" през сезон 2005/06. 30-годишният Ди Грегорио все още игра футбол, но вече е играещ треньор.

Бомба "Стивън" хвърли

"Берое". Скандалният бивш юношески национал започна проби в тима под Аязмото. Стивън Петков се прочу около скандала с черно тото в тима до 19 години. БФС спря правата му, а "Лудогорец" разтрогна с него. Освен него Хубчев реши да даде шанс на Николай Янков, който досега е ритал в САЩ.

Сашко няма да играе

при нас, независимо какво реши БФС, обяви изпълнителният директор на "Берое" Илко Русев по повод подписалия с "Левски" бранител Александър Александров. "Но се смях на твърденията на Си Джей Бърк, в тях няма нищо вярно", отсече той по повод на твърденията на "странната птица" пред английски медии, че е била пред договор с тима от Стара Загора. Русев допълни, че се водят разговор с няколко играчи, чиито договори изтичат.

Португалец тръгна с "Локо" (Сф)

за Сандаски. Това е Адре Габриел Матиаш. Той е роден през 1987 г. и за последно е ритал във "Фарензе". Матиаш е халф и ще кара проби по време на подготовката на столичани в южния град.

Знамена посрещнаха "Марек"

на първата тренировка. Девет фенове се изсипаха на "Бончук" и развяха флаговете в чест на любимците си. В заниманието взеха участие Еньо Кръстовчев и Крум Бибишков, който бяха готови да напусна, но май са размислили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай