"Левски" пак сложи стоп на селекцията

Африканци водят Гари в Лисабон

"Левски" пак сложи стоп на селекцията | StandartNews.com

София. "Левски" ще забави с няколко дни опитите да се подсили с нови играчи. "Сините" продължават да гледат записи на предложените им футболисти, преди да решат с кои от тях ще водят преговори. На "Герена" не искат да допускат нови грешки и затова гледат под лупа всеки един от кандидатите за слава. Спортният директор Наско Сираков обеща трансфери в началото на седмицата, но реши да не бърза.

Няма развитие и около преговорите с кадрите на "тотнъм" Бентли и Себайос. На "Герена" трябва да обявят днес дали ще наддават за тях, или ще предпочетат други играчи.

Африканци водят Гари в Лисабон

Крилото на "Левски" Гари Родригес получи билет за Лисабон. Той трябва да пътува за мач на 14 август в столицата на Португалия. За пръв път в кариерата си крилото получи повиквателна за националния отбор на Кабо Верде. Островната държава организира контрола с Габон в иберийската държава. Тя ще бъде тест преди решаващата квалификация с Тунис на 7 септември. Това ще бъде идеална възможност за скаутите на "Спортинг" да огледат още веднъж Родригес, пишат португалците. Срещата ще се играе на резервното игрище на "Бенфика" - "Реал Масама".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай