"Левски" глоби само Родригес

Батков: Готови сме на тотална война за Вутов

"Левски" глоби само Родригес | StandartNews.com

София. Срамният старт на сезона в "Левски" няма да доведе до глоби, жестът е заради новия треньор Славиша Йоканович. Това обяви босът на "сините" Тодор Батков. Той се появи на "Герена" и заедно с Наско Сираков привика всички треньори от школата. Глоба обаче ще плати Гари Родригес за глупавия червен картон в Пловдив. Тя е според вътрешния правилник.

"След злощастните мачове с "Иртиш" стартирахме лошо сезона. Не играхме добре. Няма да глобявам футболистите, това го решихме, за да не започва по този начин новият треньор", обяви Батков.

Той отдели най-много внимание на темата с Антонио Вутов, който все пак остава на "Герена" и няма да бяга в "Удинезе". "Антонио е част от "Левски" и се подготвя с отбора. Ние сме сезирали ФИФА и УЕФА, а също и шефа на Българския футболен съюз. Готови сме на тотална война, някой ще си го получи. Антонио ще играе в "Левски", ще стане утвърден футболист и после ще отиде в чужбина. Няма да ходи във втория отбор на някакъв клуб, който ние сме били. Направихме достатъчно, говорихме с него няколко пъти, както и с родителите му", категоричен беше собственикът на "Левски".

Иначе разговорът с треньорите вероятно е бил точно заради бягствата на куп юноши през последните години.
Очаквано новият треньор Йоканович върна вчера Влади Гаджев в първия отбор. Преди това двамата поговориха дълго на 4 очи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай